Barbershop hair


Barbershop hair öppnade hösten 2011 och drivs av Jeanette Johansson.

Barbershop hair är en av Kalmars  salonger för män. Vi erbjuder förutom herrklippningar, klassisk rakning med kniv, men också trimning av skägg och mustasch. På salongen hittar du självklart hårprodukter anpassade för män och speciella produkter för rakning. 

Vi erbjuder dig även att gå en kortare rak kurs för att själv lära dig raka dig med kniv på klassiskt vis. Kolla in våra datum och boka in dig.

På Barbershop arbetar utbildade frisörer. Det finns även elever som gör praktik här för att lära sig allt om herr klippning.
 Ett glatt gäng som verkligen brinner för sitt yrke. Vi tar vara på varje tillfälle för att erhålla nya kunskaper varpå vidareutbildning är återkommande inslag i vår verksamhet.

Vi på Barbershop är utbildade i barbering och herr och pojkklippningar och vi erbjuder alltid dig det bästa. Vi vet hur du på bästa sätt ska ta hand om ditt skägg och  hår. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt bland de produkter vi erbjuder, allt för att du skall hitta de produkter som passar bäst för just din hud och hårtyp.

Här kan du även träffa elever från Hair Academy som gör  sin praktik.


Välkomna till oss.