"Förverkliga din dröm genom oss!"


Idag är börjar det bli brist på Frisörer och det är därför ett bra val att utbilda sig till frisör. Storstäder kan det vara svårare att få arbetet men i mindre städer och orter är möjligheten stor. 

Vi saknar idag frisörer med ett engagemang i yrket och för kunderna, så brinner du för detta är detta helt rätt för dig.
Vi utbildar även Barberare  och där är bristen stor på barberare idag. Utbildningen är på 416 tim utlagd på 15-17 veckor.

Skolan startade år 2003 och är sedan år 2008 en godkänd frisörskola.

Vi är en godkänd frisörskola för dig som är praktiskt och kreativt lagd med intresse av färg, form och skapandets konst. Vi ger dig alla förutsättningar att bli en duktig frisör med många möjligheter, eller en duktig Barberare

Vår affärsidé är att handleda dig, oavsett ålder och bakgrund, till att förverkliga din dröm att bli frisör eller Barberare. Genom en stark baskunskap och praktiskt arbete skapa kundkännedom och ett helhetstänkande för dessa yrken.

Våra lärare har mångårig erfarenhet av branschen. Anställda och som frisörlärare.Godkänd lärare utbildning och Frisörlicens.

Vår målsättning är att våra frisörelever, efter avslutad frisörutbildning och slutförd traineetid, ska genomföra gesällprovet. då du får licens AB

Skolans ägare, har mer än 35 års erfarenhet av yrket och utbildning till frisör.

Vi är godkända av SFF och Handels. Läs mer »