"Förverkliga din dröm genom oss!"

Skolan startade år 2003 och är sedan år 2008 en godkänd frisörskola. 

Vi är en godkänd frisörskola för dig som är praktiskt och kreativt lagd med intresse av färg, form och skapandets konst. Vi ger dig alla förutsättningar att bli en duktig frisör med många möjligheter, eller en kreativ diplomerad makeup artist.

Vår affärsidé är att handleda dig, oavsett ålder och bakgrund, till att förverkliga din dröm att bli frisör eller make up artist. Genom en stark baskunskap och praktiskt arbete skapa kundkännedom och ett helhetstänkande för dessa yrken.

Våra lärare har mångårig erfarenhet av branschen som salongsägare, anställda och som frisörlärare. Flera lärare har yrkeslärarutbildning från universitet.

Vår målsättning är att våra frisörelever, efter avslutad frisörutbildning och slutförd traineetid, ska genomföra gesällprovet.

Skolans ägare, Jeanette Johansson, har 30 års yrkeserfarenhet som salongsägare med flera anställda och som handledare åt många  traineelever. Hon har bl.a. suttit som ledamot i Sveriges Frisörföretagare och som utbildningsordförande småland/blekinge 2002-2011.